سيستم مديريت محتواي ياس/دفتر امام جمعه شهرستان زرند  

مطالب

خانه مشهور لیست اضافه

خاطرات حجت الاسلام والمسلمین علی ابراهیمی امام جمعه محترم بافت در تمتع 1390

ارسال شده توسط: مدیربازدید شده: 420 مرتبه
دسته: عکس ها و خاطرات حجة الاسلام ابراهیمی امام جمعه در تمتع90تاریخ: 1393.06.06
 
بسم الله الرحمن الرحیم
2- تاریخ:سه شنبه 1390.7.19 مصادف با 13 ذی القعده

http://yascms.ir/istgah/ebrahimi3.jpg

دیدار از آشپزخانه مرکزی مکه به نام ابوجدایل
امروز چهارشنبه ساعت 8 صبح یک اتوبوس آمد و از مجموع زائران هتل به اندازه ظرفیت برای دیدار از آشپزخانه مرکزی حجاج ایرانی مجرد و تعدادی از روحانیون و عوامل و تعدادی از خانمها از کل مجموعه هزار نفری در نظر گرفته شده بود.هنگام وارد شدن استفاده از ماسک و پلاستیک بر روی سر الزامی بود که استفاده نمودیم.مهندسی که مسئولیت گزارش را به عهده داشت ضمن خوش آمد گوئی منتظر ماند تا یک اتوبوس از زائران همدانی برسد وقتی که اتوبوس رسید اعلام نمود این آشپزخانه مرکزی برای پخت غذای حجاج ایرانی در ایام عمره و حج است و مساحت کل سالن ها در حدود 9000 متر مربع می باشد و 255 نفر از ایرانی ها در این آشپزخانه خدمت می کنند. تعدادی از کارگران مکه که حفظ کارهای نظافتی و حمل و نقل را به عهده دارند و بر روی دیوار کارتهای سلامت تمام کارکنان این مرکز نصب شده بود.آقای مهندس جلو و ما به دنبال ایشان در تمام سالن های طبخ غذا، بسته بندی و قرار دادن در ظرفهای بزرگ به نام هیتر که به برق وصل می شد و غذا را گرم نگه می داشت می رفتیم.آشپزها مشغول طبخ بودند، عده ای ظرف می کردند و عده ای سبزی پاک می کردند.مهندس می گفت:8 نفر از کارکنان، روزی 3.5 تن فقط هویج پوست کرده و خورد می کنند.
بعد دیگ هایی مشاهده کردیم که در آن برای دو هزار نفر سوپ طبخ می شد. دیگ هایی هم برای طبخ برنج به تعداد 900 نفر بود.مهندس می گفت:کارکنان شبانه روز مشغول کار هستند و بعضی از کارکنان در اوج شلوغی تا بیست روز هم کارشان متوقف نمی شود و نمی توانند به زیارت خانه خداوند بروند.مهندس می گفت:روزی برای 150 هزار نفر غذا طبخ می شود و گوشت مورد استفاده گوشت گرم گوسفندی است که سردخانه ای بزرگ هم وجود داشت.برنج هم از بهترین نوع برنج هندی تهیه شده بود.به خاطر یک دستی بودن آن از مهندس سؤال کردم آیا کشورهای مسلمان دیگر هم آشپزخانه مرکزی دارند؟کیفیت غذای آنها چگونه است؟مهندس گفت:آنها آشپزخانه مرکزی ندارند و در هتل ها برای آنها غذا پخت می شود.وقتی مسئول اندونزی برای بازدید آمد و مقدار غذای هر زائر را دید، گفت:ما این مقدار غذا را به سه نفر می دهیم.
او با دعای فرج و توکل به امام حسین(علیه السلام)تمام کرد.من هم از این موقعیت استفاده کردم و میکروفون را به دست گرفتم و بعد از سلام کردن، گفتم:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله الحکیم فی کتابه:«يَا أَيُّهَا الرُّسُلُ كُلُوا مِنَ الطَّيِّبَاتِ وَاعْمَلُوا صَالِحًا إِنِّي بِمَا تَعْمَلُونَ عَلِيمٌ»(سوره مؤمنون، آیه 51)ای پیامبران غذای پاکیزه و حلال بخورید و عمل صالح انجام دهید.غذای پاکیزه و حلال سبب انجام اعمال صالح و خوب می شود.اگر زائران موفق به طواف، زیارت و نماز در مسجدالحرام می شوند از برکت غذای خوب، پاکیزه، تمیز و بهداشتی است که شما مجموعه عوامل دست اندرکار در این آشپزخانه تهیه و طبخ می کنید و به زائران می دهید.بنابراین شما در ثواب تمام عبادات زائران شریک هستید.بنده از طرف خود و زائران از شما تشکر و قدردانی و ابلاغ سلام می نمایم و موفقیت شما را از خداوند خواهانم.
در پایان با یک بستنی از بازدید کنندگان پذیرایی به عمل آمد.وقتی که بیرون آمدیم دیدیم تعدادی از زائران خارجی پیرمرد، به زائران بازدید کننده نگاه می کند جلو رفتم و سلام کردم و گفتم:«یا حاج تحب هذا»،بعد بستنی خود را به یکی از آنها دادم که لبخند رضایت آمیزی بر لبانش نشست.والسلام


چاپ این نسخه درجه: 0.00   چند مرتبه به این پست امتیاز داده اند: 0 مرتبه

نظرات

تنها کابران عضو میتوانند نظر دهند.
 
 

New Page 1
 
 طراحی سايت توسط شهر الکترونیک کرمان  پشتیبان رسمی سیستم مدیریتی سایت ساز دریا طراحی شده است.